GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Äntligen frukostmöten

Efter två års ofrivillig paus på grund av pandemin gör nu Frukostmötena på hamnplan en efterlängtad återstart. Måndagen den 4 juli är det premiär.
Simrishamn • Publicerad 29 juni 2022
Arrangörsgruppen utgörs av: Bodil Mårtensson, Mikael Håkansson, Birgitta Söderberg, Hasse Bengtsson och Jea Jonsson. Fullständigt program för sommarens frukostmöten finns på Facebooksidan ”Frukostmöten i Simrishamn”.
Arrangörsgruppen utgörs av: Bodil Mårtensson, Mikael Håkansson, Birgitta Söderberg, Hasse Bengtsson och Jea Jonsson. Fullständigt program för sommarens frukostmöten finns på Facebooksidan ”Frukostmöten i Simrishamn”.

Arrangörsgruppen består av Mikael Håkansson, Jea Jonsson, Birgitta Söderberg, Bodil Mårtensson, Hasse Bengtsson och Margit Tallbacka, som inte var närvarande när gänget ordnade pressträff förra veckan.

Glädjen är stor över att åter kunna bjuda in till Frukostmötena på hamnplan - med intressanta talare och frukost bestående av jordgubbar, fil, kaffe och kex.

Det mesta kommer att vara sig likt, förutom det tråkiga faktum att Maggan Nahm, som drog igång Frukostmötena för 25 år sedan, inte är med oss längre.

– För två år sedan började vi planera för Frukostmötenas 25-årsjubileum tillsammans med Maggan. Det var hennes stora önskan att det skulle bli av, och nu blir det så, säger Bodil.

Första Frukostmötet hölls alltså för 25 år sedan och Mikael är en av dem som varit med sedan starten. För första gången kommer han att vara en av frukostmötestalarna, med ”Om att visa in och om att visa ut” som rubrik, samt boksläpp dagen till ära.

Vilken av sommarens talare ser ni mest fram emot, förutom Mikael då?

– Jag är nyfiken på damfotbollen och svarar Karolina Westberg, säger Bodil.

– Klas-Göran Karlsson, min gamla lärare från Lunds universitet, svarar Hasse.

– Jag har inte hört Carina Molander på länge så det ser jag fram emot, säger Birgitta.

– Amerikansk politik intresserar mig så jag svarar Ginna Lindberg, säger Jea.

– Och jag är nyfiken på Elisabeth Ohlson, eftersom jag känner till hennes fotokonst sedan tidigare, avslutar Mikael.

Kläder efter väder är det som gäller. Skulle ett möte mot förmodan behöva flytta inomhus är det Skeppet som gäller i år.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.