GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hotell

Ny konferenslokal på Kiviks Hotell

Publicerad 4 augusti 2022
Annelie Swahn i den nya konferenslokalen på Kiviks Hotell – ett rum för upp till 40 personer som fått namnet Ranelidsalen.
Annelie Swahn i den nya konferenslokalen på Kiviks Hotell – ett rum för upp till 40 personer som fått namnet Ranelidsalen.Foto: Caroline Alesmark

Ranelidsalen står det i snirkliga bokstäver på skylten till Kiviks Hotells nya konferenslokal. Den nya tillbyggnaden är ritad av Kamikaze Arkitekter AB i Malmö och genom de stora glasdörrarna är det utsikt både över havet, mot trädgården och inåt grönskan.

– In i det sista var tanken att det skulle bli ett gym här, samtidigt tyckte många av oss att vi verkligen behövde en stor konferenslokal, och ett par månader innan allt var klart så gjordes en rockad, berättar Annelie Swan, marknadsföringsansvarig på Kiviks Hotell.

– Så nu har vi en lokal för upp till 40 personer och första konferensen här hålls i slutet av augusti. Vi kommer även att ha föreläsningar, yogaklasser och fester, en lokal med många möjligheter. Redan nu erbjuder vi Sommaryoga på lördagar. 
Intill ligger även ett ljusterapirum som kan bokas av alla när hösten och mörkret tränger sig på och man behöver känna sig lite piggare.

Att den nya lokalen bär Ranelids namn beror dels på att han invigde den i början av juli men också på grund av hans starka anknytning till hotellet. 
För konferenser finns även Piratensalen för upp till 16 personer, och en mindre konferenslokal för 8 personer. 

Just nu är det mycket nytt på gång på Kiviks Hotell. 
Gymmet som istället fick ta plats i en tidigare konferenslokal ingår för boende gäster och ska så småningom även vara öppet för allmänheten. Redan nu kan icke-hotellgäster boka tid i poolen, för olika behandlingar och paket och för dag-spa.

– Man kan till exempel komma hit för att äta frukost och sedan få en behandling. Vattengympa med Aqua Flex och Aqua Styrka startar vi upp med den 13 september och man köper ett kort för åtta tillfällen. Verkligen en härlig träningsform och stretch för hela kroppen, avslutar Annelie Swan.

Caroline AlesmarkSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.