Annons

Rörelseglädje för alla barn

Måndagen den 28 augusti bjuder Friskis & Svettis i Simrishamn, i samarbete med Simrishamns AIF, in till Alla barnen-loppet i Brunnsparken.
Simrishamn • Publicerad 24 augusti 2023
Innan start blir det svängig uppvärmning tillsammans med Friskis & Svettis. Arkivbild.
Innan start blir det svängig uppvärmning tillsammans med Friskis & Svettis. Arkivbild.Foto: Torun Börtz

Den 28 augusti har det blivit dags för alla barn med spring i benen att kuta runt Brunnsparken, då äger nämligen Alla barnen-loppet rum.

Bakom loppet, som har blivit en väl inarbetad tradition i Simrishamn, står Friskis & Svettis i Simrishamn och Simrishamns AIF.

Annons

Loppet är öppet för alla barn från 4 år till årskurs 4. Barnen i åldrarna 4-5 år springer en bansträckning som är cirka 550 meter lång. Loppets äldre deltagare springer den lite längre sträckningen som mäter 950 meter.

I Alla barnen-loppet är alla vinnare och får förutom medalj även t-shirt och glass. Föranmälan är stängd men det finns möjlighet till efteranmälan på plats, senast en timme innan första start, till en avgift av 150 kronor som med fördel betalas med swish.

Loppet tar plats i Brunnsparken. Starten för 4-5-åringar går klockan 18.00. Därefter barn som går i förskoleklass klockan 18.20, årskurs 1 klockan 18.40, årskurs 2 klockan 19.00, årskurs 3 klockan 19.15 och årskurs 4 klockan 19.30.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons