Annons

YA-sporten lanserar Småklubbskollen Live – fotboll dygnet runt!

Fotbollsserierna går in i ett avgörande skede på säsongen, och intresset för hur det går för den lokala klubben är stort bland läsarna.
Därför introducerar nu YA-sporten ett nytt forum för dig som vill ta del av allt som händer i den lokala fotbollen.
I ”Småklubbskollen” kommer nyheter, klara övergångar, förlängningar och allt annat matnyttigt att publiceras, och du som läsare kommer att få chansen att bidra med vad som läggs upp.
x
xx
x
Fotboll • Publicerad 21 september 2023
Ta del av allt från den lokala småklubbsvärlden.
Ta del av allt från den lokala småklubbsvärlden.

– Vi märker att det är hög läsning på våra texter om lokal fotboll. När det nu börjar dra ihop sig i tabellerna och det vimlar av streckmatcher i både toppen och botten ökar intresset ytterligare. Under hösten vimlar det av dramatik på våra lokala idrottsplatser, säger Jan Ohlsson, sportchef på Ystads Allehanda.

I Småklubbskollen kommer också du som läsare kunna interagera med YA-sportens reportrar.

Annons

– Tanken är att Småklubbskollen ska leva dygnet runt på nätet de närmaste veckorna och att våra läsare ska hjälpa oss med uppdateringar. Vi ser fram emot att ta emot rena nyhetstips men också rykten om övergångar och annat från fotbollens småklubbsvärld, säger Jan Ohlsson.

Tipsa oss!

Om du har ett tips eller bild att bidra med:

• Kommentera direkt i flödet

• eller skriv ett mejl till sporten@ystadsallehanda.se

Då vi redan punktmarkerar IFK Simrishamn och Österlen FF i division 2 med ständiga uppdateringar och livesändningar kommer fokus i Småklubbskollen att ligga på lagen som spelar i de lägre serierna. Från division 4 för herrarna, och division 3 i damserierna.

Niclas LindgrenSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons