Annons
Butik

Senaste hälsotillskottet kommer i form av samtal

Vid en första anblick ser Hälsolinjen ut som en vanlig hälsokostbutik, men innanför dörrarna upptäcker kunderna att utbudet är betydligt bredare än så. Senaste tillskottet är en samtalscoach.
Tomelilla • Publicerad 29 augusti 2023
Monica Eriksson, längst till höger, är ny i gänget på Hälsolinjen och gläds åt sina nyfunna arbetskamrater; Madelaine Henriksson, Lollo Thorsson och Lotte Jeppsson.
Monica Eriksson, längst till höger, är ny i gänget på Hälsolinjen och gläds åt sina nyfunna arbetskamrater; Madelaine Henriksson, Lollo Thorsson och Lotte Jeppsson.Foto: Hannah Andersson

Visst finns det kosttillskott och hälsokost i sortimentet, men när Lollo Thorsson tog över verksamheten för sju år var det en självklarhet att följa den inslagna linjen som Hälsolinjen erbjuder, genom en bredare syn på välmående.

– De som tror att vi bara sysslar med hälsokost får en glad överraskning, konstaterar Lotte Jeppsson som är Lollos trogna medarbetare.

Annons

– Många som kliver innanför dörrarna utbrister ”oj, vilken butik”, berättar Madelaine Henriksson som också arbetar på Hälsolinjen och dessutom bidrar med en bred meny av behandlingar som ges under butikens tak.

bild 1/3
På hyllorna finns allt från smink, parfym, skor och kläder, till hjälpmedel, kroppsvård, hälsokost, kaffe och te.
”Vi har väldigt kul tillsammans och dessutom har vi världens bästa kunder” konstaterar kvartetten på Hälsolinjen som fikar på en god toscakaka bakad av en av butikens stamkunder.
Madelaine Henriksson (t.hö) erbjuder en bred palett bestående av bland annat håranalys, vaxning, sminkning, massage och ansiktsbehandlingar i butikens behandlingsrum.
På hyllorna finns allt från smink, parfym, skor och kläder, till hjälpmedel, kroppsvård, hälsokost, kaffe och te.
”Vi har väldigt kul tillsammans och dessutom har vi världens bästa kunder” konstaterar kvartetten på Hälsolinjen som fikar på en god toscakaka bakad av en av butikens stamkunder.

Det är nämligen inte bara butikens produktsortiment som är brett. I lokalens mitt finns ett behandlingsrum som nyttjas av Madelaine, men även av andra friskvårdare.

Ny i gänget är Monica Eriksson, inte bara mamma till de välkända racingbröderna Eriksson utan även samtalscoach.

– Jag och Lollo är vänner sedan tidigare och när hon erbjöd mig att möta mina klienter på Hälsolinjen några dagar i veckan kändes det helt rätt, säger Monica som, sedan ÖM skrev om henne förra hösten, har vidareutbildat sig inom krishantering och sorgebearbetning.

– Jag är jätteglad för att Monica nappade på att vara här, hon bidrar med ytterligare ett kompetensområde som förstärker bredden vi vill erbjuda våra kunder, säger Lollo och berättar att en annan nyhet står i fysisk form på butikshyllan.

– Sedan drygt ett år tillbaka säljer vi homeopatiska medel. Det känns jättekul och är ett område som vi kommer fortsätta att vidareutbilda oss inom, säger Lollo.

Den 25 oktober bjuder Hälsolinjen in till kundkväll. Då får kunderna, under trivsamma former, veta mer om allt som erbjuds.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons